Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Papallones nocturnes als prats de dall de l’Albera

21 maig |20:00 - 22:00

En els propers dos anys, el grup de Custòdia Agrària de la IAEDEN vol recollir informació de les poblacions d’insectes i altres artròpodes dels prats de dall del piemont de l’Albera. Diversos especialistes en faran mostrejos, que ens podran servir, entre d’altres coses, per avaluar l’estat dels prats i pensar accions de millora que podrem dur a terme més endavant gràcies als acords de custòdia que mantenim amb els seus propietaris.
Els prats de dall són hàbitats privilegiats pel que fa a biodiversitat, i creiem que això es reflectirà també en aquests grups zoològics. L’activitat que us proposem serà una sessió de descoberta de les principals famílies de papallones nocturnes. La conduiran els especialistes Maxime Pastore i Enric Capalleras, que des de fa un temps estan prospectant la zona de l’Albera i el Cap de Creus, on ja han inventariat més de 700 espècies d’aquest grup de lepidòpters.

 

Data: Dissabte 21 de maig del 2022
Lloc de trobada: aparcament de les escoles velles de Cantallops. Des d’allà ens organitzarem per anar amb pocs cotxes fins els prats de dall on realitzarem l’activitat.
Horari: a determinar
Aportació i inscripcions: Activitat amb places limitades. Gratuït per als socis de la IAEDEN i menors d’edat, i aportació de 5 € per als no socis. Cal inscriure’s prèviament a iaeden@iaeden.cat o al telèfon 972 670 531, i rebre la confirmació de la plaça.
Organitza: Grup de Custòdia Agrària IAEDEN-Salvem l’Empordà

 

Organitzador

Grup de Custòdia Agrària de la IAEDEN-Salvem l’Empordà
0