In Defensa del territori

Serà en un local de 250m2 al centre de la ciutat que acollirà la seu de les entitats, també tindrà bar-restaurant i una sala d’actes. Per finançar la reforma de l’espai han començat la campanya #Omplim250 per aconseguir 30.000 euros amb petites donacions. #Omplim250

IAEDEN – Salvem l’Empordà, Òmnium Alt Empordà i el Centre Excursionista Empordanès han unit les seves forces per crear un espai social i cultural a l’Empordà. Serà un nou Ateneu al centre de Figueres en un local de 250m2 amb l’objectiu d’oferir a la comarca nous espais de trobada oberts a tothom i enfortir així els vincles socials.

L’edifici, ubicat al carrer Sant Josep de Sol Isern, número 3, acollirà la seu de les tres entitats impulsores, també hi haurà un bar-restaurant amb terrassa als baixos, una sala d’actes, sales de reunions, un magatzem i despatxos. Per obrir el local al públic, és necessari fer reformes que es preveu que estiguin acabades a mitjan 2023.

Per fer front a les reformes, aquesta tarda s’ha presentat la campanya #Omplim250 per aconseguir 30.000 euros a través de petites donacions. La campanya convida a tothom qui ho vulgui a fer una petita o gran aportació per a poder fer front al cost de les obres a la pàgina omplim250.cat. La campanya també preveu diferents esdeveniments, el primer serà el dia 3 de desembre amb un matí de portes obertes al mateix edifici del futur Ateneu.

Amb la presentació d’avui, finalment s’ha desvelat qui hi havia darrere els cartells de 250m2 que s’han pogut veure durant els darrers dies als carrers de Figueres. A les xarxes socials moltes persones es preguntaven quin era el significat dels cartells i per què l’actriu figuerenca, Berta Sayeras, havia publicat un vídeo on apareixia a la ciutat repetint la xifra de 250. Misteri resolt, la xifra de 250 són els metres quadrats de l’Ateneu que Òmnium Alt Empordà, IAEDEN-Salvem l’Empordà i el Centre Excursionista Empordanès proposen omplir de cultura, territori i llengua.

#Omplim250

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

0