logocampaments2017

Aquest estiu 2021 tornen els campaments al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Si tens entre 8 i 12 anys vine a gaudir d’una estada plena d’aventures en mig de la natura que mai oblidaràs!

Qui som?

Som un equip de monitors i monitores amb moltes ganes de realitzar campaments amb vosaltres i ajudar-vos a descobrir el magnífic entorn del Parc Natural dels Aiguamolls  de l’Empordà. Tots nosaltres formem part de l’entitat naturalista  IAEDEN  i som grans coneixedors del parc natural. Tots nosaltres hem viscut aquesta experiència, tan com a participants com a monitors i ens agradaria compartir-la amb vosaltres.

dsc_0828-01-1

Aiguamolls de l’Empordà

Els campaments es realitzaran a la Closa d’en Barraquer, situada just al costat del Cortalet, el centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Aquest, és un magnífic espai natural des d’on s’hi poden observar un ventall molt ampli d’espècies que ens acompanyaran i observarem durant la nostra aventura. Tot i així, també visitarem altres espais del Parc aprofitant-lo així tant com sigui possible.

dsc_0868-01-2

Campaments d’estiu 2021

dia-de-las-madres-te-con-flores-poster

Els campaments es realitzaran a la Closa d’en Barraquer, situada just al costat del Cortalet, el centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Aquest, és un magnífic espai natural des d’on s’hi poden observar un ventall molt ampli d’espècies de flora i de fauna que ens acompanyaran i observarem durant la nostra aventura. Tot i així, també visitarem altres espais del Parc aprofitant-lo així tant com sigui possible.

L’equip de monitores hem preparat un nou eix d’animació i fil conductor de l’estada per a adaptar-nos a les necessitats i interessos que hem vist que tenen els participants durant els anys que portem fent campaments. Farem tot un seguit d’activitats, jocs i sortides pels estanys del Cortalet, però també ens mourem arreu del Parc amb bicicleta, des d’escapades a la platja fins a excursions més llargues!

Després d’aquest any fortament marcat per la covid-19, volem recuperar l’essència i el contacte amb la natura de la manera més propera i divertida que coneixem. Els campaments de la IAEDEN són una oportunitat per conèixer l’entorn natural que ens envolta, mentre gaudim i ens ho passem bé aprenent i descobrint.

Com sabeu, aquest any estem vivint circumstàncies que provoquen situacions d’incertesa en molts àmbits. Un d’ells, és el lleure educatiu, ja que no sabem fins a quin punt es podran dur a terme aquest estiu activitats de tipus casal, acampades o camps de treball. L’equip de monitores hem decidit tirar per la vessant optimista i preparar projectes per a l’estiu, que volem gaudir amb vosaltres. Tot i això, existeix la possibilitat que futurs decrets restringeixin les activitats de lleure per evitar conglomeracions de gent. En aquest cas, evidentment tot l’import de la inscripció seria retornat a les famílies.
butlleti-amb-portada
Butlletí dels Campaments d'Estiu 2021

Inscriu-te!

Ompliu el següent formulari i rebreu un correu amb les instruccions per a formalitzar la inscripció.

Per més informació escriu-nos:

També ens trobaràs a facebook!

Daina

Places exhaurides

0