logocampaments2017

Aquest estiu 2018 tornen els campaments al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Si tens entre 6 i 13 anys vine a gaudir d’una estada plena d’aventures en mig de la natura que mai oblidaràs!

Qui som?

Som un equip de monitors i monitores amb moltes ganes de realitzar campaments amb vosaltres i ajudar-vos a descobrir el magnífic entorn del Parc Natural dels Aiguamolls  de l’Empordà. Tots nosaltres formem part de l’entitat naturalista  IAEDEN  i som grans coneixedors del parc natural. Tots nosaltres hem viscut aquesta experiència, tan com a participants com a monitors i ens agradaria compartir-la amb vosaltres.

CULTIVANTSINERGIES

Aiguamolls de l’Empordà

Els campaments es realitzaran a la Closa d’en Barraquer, situada just al costat del Cortalet, el centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Aquest, és un magnífic espai natural des d’on s’hi poden observar un ventall molt ampli d’espècies que ens acompanyaran i observarem durant la nostra aventura. Tot i així, també visitarem altres espais del Parc aprofitant-lo així tant com sigui possible.

Aiguamolls

Torns, edats i preus 2018

Els campaments es realitzaran a la Closa d’en Barraquer, situada just al costat del Cortalet, el centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Aquest, és un magnífic espai natural des d’on s’hi poden observar un ventall molt ampli d’espècies que ens acompanyaran i observarem durant la nostra aventura. Tot i així, també visitarem altres espais del Parc aprofitant-lo així tant com sigui possible.

CAMPAMENT DATES EDAT PREU
Granota 25-28 de juny 6-9 anys 139€
Cigonya 28-1 de juliol 6-9 anys 139€
Llúdriga 1-10 d’agost 10-13 anys 269€
descompte socis
fa-Pelophylax-perezi

Campament Granota

Places exhaurides

El Campaments Granota comprenen les edats entre 6 i 9 anys. Es durà a terme del 25 al 28 de juny. El campaments té un preu de 139€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 119€! I si sou socis de la IAEDEN 109€!

Campament-Granota
Cigonya blanca

Campament Cigonya

Places exhaurides

El Campaments Cigonya comprenen les edats entre 6 i 9 anys. Es durà a terme del 28 de juny a l’1 de juliol. El campament té un preu de 139€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 119€! I si sou socis de la IAEDEN 109€!

Campament-Cigonya
Lludriga

Campament Llúdriga

Places exhaurides

El Campament Llúdriga, està destinat a nens i nenes de 10 a 13 anys. El campament serà de l’1 al 10 d’agost. El campament té un preu de 269€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 249€!  I si sou socis de la IAEDEN 239€!

Campament-Llúdriga

També ens trobaràs al facebook!

logocampaments2017

Per més informació escriu-nos