T’esperen dues setmanes plenes d’experiències al mig del parc del Cap de Creus! Vine i descobreix que s’amaga sota les aigües i sobre les roques, coneix a gent de la teva edat i participa en un projecte de recuperació del medi!

Si tens entre 14 i 17 anys, aquesta segona quinzena d’agost t’espera una activitat de lleure única al parc del Cap de Creus. Durant quinze dies participaràs en un projecte de recuperació de l’ecosistema de la illa de Portlligat, en col·laboració amb la diputació de Girona. També faràs sortides i excursions per tot el Cap de Creus, resseguint-lo de dalt a baix, i descobrint-ne les cales i els llocs més emblemàtics. Establerts al costat de Cadaqués, tindrem per a nosaltres tot el parc natural per aprendre i gaudir.

L’estada tindrà lloc entre els dies 16 i 30 d’agost. L’allotjament serà a Mas Caials, un masia reconvertida en un centre d’investigació del parc natural del Cap de Creus, on dormirem amb tendes però disposarem de tota la resta de comoditats. L’experiència està destinada a nois i noies d’arreu del país d’entre 14 i 17 anys, amb interès en el medi ambient, l’ecologia i l’entorn natural, però també amb ganes d’aprendre, conèixer i descobrir. El treball tècnic ocuparà els matins, i les tardes es destinaran a activitats basades en l’educació en el lleure, tot i que qualsevol rastre de rutina quedarà esfumat quan anem a fer excursions i sortides pel parc, algunes quedant-nos a dormir fora! L’activitat té un cost de 320€.

info2

Per a més informació, a continuació us podeu descarregar una fitxa informativa amb més detalls del camp de treball.

També ens trobaràs al facebook!

L’equip de monitores i monitors que porten el projecte tenen tres anys d’experiència fent camps de treball amb joves de 14 a 17 (CT Palau-Saverdera, organitzats per la generalitat de Catalunya), i es coneixen la geografia del Cap de Creus de pé a pà!

info-1

Si ja teniu clar que us voleu inscriure, podeu fer-ho omplint el següent formulari d’inscripció i seguint les indicacions que rebreu en un correu electrònic.

Si teniu algun dubte o altres preguntes, podeu escriure’ns un correu a esplai@iaeden.cat, omplir el formulari de contacte que trobareu a continuació, o per telèfon (972670531 IAEDEN o 617791878 Nil).

Tornen els camps de treball de la IAEDEN!