IAEDEN-Salvem l’Empordà és una organització sense ànim de lucre ni vinculació partidista, i el nostre finançament prové principalment de les quotes dels socis i sòcies. La teva col·laboració a partir de 45€ a l’any assegura la continuïtat dels nostres projectes, activitats naturalistes i la defensa del territori empordanès.

Fes-te soci/sòcia!

Per arribar a l’autosuficiència econòmica i no dependre de subvencions públiques ens agradaria augmentar el número actual de socis i sòcies.

La quota de soci/sòcia desgrava a Hisenda. La IAEDEN-Salvem l’Empordà és entitat Declarada d’Utilitat Pública, per tant els donatius realitzats per persones físiques tenen dret de deducció de la renda, i els donatius per part d’empreses mercantils tenen dret de deducció a l’Impost de Societats, establerts en l’art. 20 de la llei 49/2002, de 23 de desembre, de Règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge. Demana’ns el certificat enviant un mail a iaeden@iaeden.cat

Fes-te soci/sòcia aquí mateix:

Fes-te voluntari/voluntària!

Per tal de continuar la nostra tasca també necessitem voluntaris per ajudar-nos. Si no pots fer-te soci, però en canvi si que pots destinar part del teu temps, apunta’t a la nostra borsa de voluntaris, segur que ens podràs donar un cop de mà!

0