In Defensa del territori, Salvem l'Empordà de purins

Avui hem presentat a la premsa, amb una acció simbòlica, la campanya de la plataforma Salvem l’Empordà de purins. La roda de premsa també ha servit com tret de sortida per a la recollida d’adhesions al manifest que també es farà a travès d’una petició a la plataforma change.org.

En el comunicat expliquem les properes actuacions de la plataforma: enviar una proposta de moció a tots els ajuntaments altempordanesos i demanar reunió a les comissions parlamentàries competents i als representants polítics comarcals.

En les darreres setmanes ja vam repartir uns 3.000 fulletons en els 23 municipis de la comarca on ens consten tramitacions obertes per a nous projectes i ampliacions de granges. Esperem que tota la comarca s’uneixi per reclamar una millor gestió de les dejeccions ramaderes per recuperar una aigua neta i saludable. La propera assemblea de la plataforma es farà a Cabanes, el 6 de maig.

Tothom que vulgui recollir signatures, es pot descarregar el manifest, imprimir-lo en un full a banda i banda (s’ha de signar en el mateix full on consta el text), repartir-lo en llocs públics del poble i, un cop ple, fer-nos arribar els fulls al carrer Sant Vicenç, 30, de Figueres.

acció Salvem l'Empordà de purins 14abril2016 web3 acció Salvem l'Empordà de purins 14abril2016_2 acció Salvem l'Empordà de purins 14abril2016 web2