In Activitats

Aquest any la situació creada per la pandèmia de la Covid 19 ens ha agafat en plena edició d’aquests històrics Premis Juvenils de Recerca de Natura i Medi ambient, que organitzem conjuntament amb l’Institut Ramon Muntaner, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, i que convoquem conjuntament amb els Premis de Recerca d’Humanitats i Ciències Socials, Albert Compte, organitzats per l’IEE. No obstant l’anòmala situació, hem trobat fórmules digitals per poder reunir el jurat, triar els guanyadors, i posteriorment fer l’entrega de premis.

Volem agrair als participants, als membres del jurat, a les entitats i a tota la gent que va col·laborar en la realització d’ aquests premis.

Us presentem a continuació els treballs guanyadors.

PRIMER PREMI:

Títol del treball: SOS COSTA BRAVA plataforma de lluita contra el tsunami urbanístic.

Autora: Marina Cruz Martín

Valoració: Pel tractament de l’actualitat de la problemàtica mediambiental, el seu interès social, el seguiment  i activisme de les campanyes ecologistes destinades a la protecció de l’entorn.

PREMIS ACCÈSSITS:

Primer:

Títol del treball: Plàncton quilòmetre 0

Autor: Quim Jové Juncà

Valoració: Treball original i innovador pel que fa a la recerca de fonts alimentaries alternatives, de proximitat i sostenibles, destacant en la recerca el paper del plàncton dins l’ecosistema marí.

Segon:

Títol del treball: Devoradores de boixos

Autora: Cinta Pellicer Tombas

Valoració: Originalitat en el plantejament i la realització d’una experimentació seguint una hipòtesi i la seva comprovació. Conscienciació d’una problemàtica mostrada extrapolable a d’altres espècies.

 

0