In Activitats, Educació ambiental

Aquest estiu tornen els campament al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Si tens entre 6 i 13 anys vine a gaudir d’una estada plena d’aventures en mig de la natura que mai oblidaràs!

Després d’haver format part del grup d’esplai de la IAEDEN i haver-nos format com a monitors, els Remena-rocs, hem decidit iniciar una petita aventura que volem compartir amb tots vosaltres. Ens hem proposat tornar a viure l’experiència de participar en uns campaments als Aiguamolls però, aquest cop, des de l’altra cara de la moneda, com a monitors.

El nostre objectiu és compartir amb els menuts i no tant menuts l’espai on nosaltres hem crescut i on hem après a estimar la natura. Per aquesta raó, el dia 1 d’abril iniciarem les inscripcions de tres torns diferents: el Campament Granota, el Campament Cigonya i el Campament Llúdriga.

Els Campaments Granota i Cigonya comprenen les edats entre 6 i 9 anys. El primer es durà a terme del 24 al 27 de juny, mentre que el de la Cigonya serà del 27 al 30 del mateix mes. Aquests dos campaments tenen un preu de 139€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 119€! I si sou socis  de la IAEDEN 104€!

Però la cosa no acaba aquí, també oferim el Campament Llúdriga, per a nens i nenes de 10 a 13 anys. Aquest campament serà del 3 al 12 d’agost i té un cost de 269€, tot i que si us apunteu abans del 14 de maig serà de 249€!  I si sou socis de la IAEDEN 234€!

Esperem que us interessi l’oferta i que us engresqueu a compartir i fer possible aquest petit projecte!

Inscripcions a partir de l’1 d’Abril a iaeden.cat/campaments

0