In Defensa del territori, Salvem l'Empordà de purins

Les al·legacions d’un grup de veïns i veïnes dels Masos de Calabuig (Bàscara) han aconseguit la denegació d’una nova macro-granja, perquè el projecte no compleix les distàncies mínimes amb altres explotacions.

Des de la plataforma Salvem l’Empordà de purins denunciem en un comunicat que, de moment, tots els casos de projectes de macro-granges que s’han al·legat des la societat civil han acabat ser desestimats, denegats o anul·lats. Ja sigui en la fase administrativa o pels tribunals administratius. Així, al creixement exponencial del sector hi hem d’afegir la preocupació per la rigorositat tècnica-legal en les tramitacions actuals per part de les administracions. És per això que tornem a insistir en la nostra petició: Moratòria ja!

Visita la pàgina de la plataforma Salvem l’Empordà de purins.

Dibuix realitzat pels nens i nenes de 3er de primària de l'escola Dalí de Figueres, presentat al Conseller Rull el passat 9 de juny.

Dibuix realitzat pels nens i nenes de 3er de primària de l’escola Dalí de Figueres, presentat al Conseller Rull el passat 9 de juny.

0