In Activitats, Ambiental, Defensa del territori

Des de fa mesos que es tramita un projecte de càmping per a 2000 usuaris al terme municipal de Garriguella. Un càmping de 2000 per a un poble de 850 habitants. Un projecte que l’ajuntament ha mantingut a esquenes del poble.

La Cooperativa de Garriguella ha tingut la iniciativa d’organitzar un acte per donar informació del projecte des de dues perspectives: l’ajuntament i IAEDEN-Salvem l’Empordà. Malauradament l’ajuntament ha refusat la invitació.

El projecte abasta una àmplia superfície de 17,5 ha en un paratge especialment protegit pel Pla Territorial Parcial de Comarques Gironines -com a sòl territorial d’interès agrari i paisatgístic- i alhora pel Pla Director Urbanístic de la Serra de Rodes -com a sòl amb protecció territorial-. Un projecte amb moltes mancances ambientals i gens sostenible.

La IAEDEN-Salvem l’Empordà mostra la preocupació per aquests tipus de projectes que estan aflorant de manera massiva per vàries bandes de la comarca: Roses, Castelló d’Empúries, Darnius i Garriguella.

0